Масло макадамії, неролі, розмарину, роы, чайного дерева, ши і шипшини для особиправила використання, яке подйдет вашій шкірі

Рекламний блок
Масло макадамии для лица

Цілюща олія макадамії – головний продукт Австралії.

Добувають його з однойменного горіха, що росте на цьому материку.

Також, його культивацією займаються США, Чилі і країни Південної Африки.

Видобувають цілюще масло шляхом холодного віджимання.

____________________________


Зміст

1.Масло макадамії для особи: склад і дія
2. Для кого, масло макадамії просто необхідно
3.Масло неролі для особи: кращі традиції східної краси
4.Масло розмарину для обличчя
5. Масло троянди для обличчя
6.Масло чайного дерева для обличчя
7. Масло ши для обличчя
8. Масло шипшини для обличчя
Масло макадамії: виробництво, властивості і користь, відео

Масло макадамії для особи: склад і дія

Масло австралійського горіха насичене вітамінами, мінералами і жирними кислотами. Найбільше олії провітаміну В5, який благодатно впливає на шкіру і волосся. Вітамін Е, присутня тут у легко засвоєній формі, тому клітини шкіри швидко оновлюються.


масло макадамии для лица фото

Мінерали:

Калій, який є джерелом вологи для шкіри;

Цинк – виконує омолоджуючі функції шкіри;

Селен – захищає шкіру від атмосферного фактора;

Мідь – покращує рух крові в судинах і капілярах шкіри. Також покращує лимфоток в шкірі.

Кальцій – шліфує рельєф шкірного покриву. Завдяки цьому елементу шкіра стає шовковистою.

І, нарешті, Натрій, завдяки яким клітини засвоюють інші поживні речовини з масла.

Масло макадамії для обличчя містить найбільш важливі жирні кислоти: пальмітинова, стеаринова, ліноленова, олеїнова та багато інших.

Разом з протеїнами, жирні кислоти відновлюють шкіру, живлять її на глибинному рівні. Всі разом, вони буквально відроджують шкіру.


Для кого, масло макадамії просто необхідно


маска из макадамии и йогурта фото

Масло макадамії для особи необхідно для в'янучої і бляклої шкіри. Коли відзначаються явні ознаки старіння, втрати тонусу шкіри, коли овал обличчя втрачає свій природний контур.

Крім того, масло австралійського горіха показано для примхливої шкіри, яка постійно лущиться, чутливо реагує на вітер і холод.

Як використовувати?
Ефірне масло макадамії для особи може використовуватися в чистому вигляді і добре поєднується з різними ефірами, а також готовими кремами.

Можна видаляти макіяж з його допомогою. Просто нанесіть масло на шкіру і зніміть його серветкою разом з усіма забрудненнями і макіяжем.

Йогуртова Маска з маслом макадамії
Зробіть мікс з яєчного жовтка, йогурту, меду, вівсяної муки і декількох крапель олії макадамії. Отриману масу розподіліть по шкірі і відпочивайте 20-хвилин. Після зняття маски ви відчуєте комфорт і помітите явне перетворення шкіри.


Масло неролі для особи: кращі традиції східної краси

Масло неролі для особи – це продукт, добутий з квіток гіркого апельсина. Саме тому він має такий оригінальний аромат – свіжий з одного боку і тягучий пряний – з іншого. Один з найбільш привабливих ароматів серед масел і відноситься він, заслужено, до ароматів-спокусникам.

Не менш складний і оригінальний склад у цього масла. Саме тому він давно визнаний одним з кращих засобів для краси шкіри.

Масло неролі для особи: склад і дія
Масло неролі для особи має багатий склад, завдяки чому підходить для догляду за будь-яким типом шкіри.


масло нероли фото

Склад олії неролі включає такі інгредієнти, як: нерол, линалул, камфен, пінен, евгенол та інші.

Дія олії неролі: заспокійливий, загальнозміцнювальний для всього організму, тому його треба використовувати для ароматерапії.

Крім цього, масло врівноважує кардіо систему, гармонізує нервову систему організму.

Олія квіток гіркого апельсина є ефективним протизастудну і протизапальну засобом. І це тільки частина його позитивної дії на організм.

Кому варто використовувати масло неролі для особи?
Масло неролі для особи має оптимальну консистенцію, завдяки чому досить жирне для сухої шкіри і досить легке для жирного типу кажи.

Крім того, масло неролі для обличчя можна наносити навіть на запалену шкіру.

Компрес для обличчя
Накапати в гарячу чи холодну воду 5-7 крапель масла, занурте хустку або марлю і покладіть на обличчя. Вплив компресу – від півгодини до кількох годин.

В результаті з особи зійдуть набряки будь-якої етіології, зменшуватися запалення. Також компрес позбавляє від спазмів і є болезаспокійливим засобом.



Масло розмарину для обличчя

Масло розмарину для обличчя – № 1 для усунення застійних плям, шрамів.
Склад масла особливо багатий на антисептики і різні вітаміни.


масло розмарина для лица фото

Як використовувати?
Масло розмарину для особи використовується для лікування жирної проблемної шкіри. Це ефективне очищаючий і регенеруючу засіб натурального походження. Воно лікує багато недуг і дефекти шкіри на обличчі і тілі.

Також розмаринове масло зарекомендувало себе як ефективний омолоджуючий засіб.

Маска для обличчя розмаринова для регенерації шкіри
Частина глини – блакитний, чорною або білою розвести двома частинами соку берези (відваром м'яти або мати-й-мачухи, чаєм) і додати 2-5 крапель масла розмарину. Однорідну густу масу намазуємо на шкіру обличчя товстим шаром.

Як тільки маска повністю висохне – змиваємо теплою водою з допомогою спонжа. Наносимо детоксикуючу крем і лягаємо спати. Курс таких масок – 2-3 маски на тиждень, позбавить шкіру від плям пост-акне рубців різного походження. Крім того, очистить її і підвищить тонус.


Масло троянди для обличчя

Масло троянди для особи – особливе масло. Як не як, а видобувається воно з пелюсток цариці всіх кольорів. Це одне з найбільш дорогоцінних масел.


масло розы для лица фото

Добути масло можна не з кожної троянди. Для цього придатні тільки два сорти – троянда дамаська і троянда столистная. Вважається, що найбільш якісне масло виробляється в Болгарії.

Склад олії багатий на ефірні та ароматичні компоненти. Консистенція масла рідка. Тому застосовувати його для будь-якого типу.

Дія і застосування рожевого масла
Масло троянди для особи показано для старіючої шкіри. Вона втамовує спрагу у воді будь-якого типу шкіри.

Перемагає тьмяність і млявість шкіри в будь-якому віці. Застосовувати масло троянди можна для будь-якого типу шкіри, в тому числі і для шкіри під очима.

Компрес для усунення синців під очима
Додайте пару крапель масла троянди в прохолодну воду, змочіть спонж і накладіть на очі. Зробіть кілька разів і відпочиньте. Також можна зробити лід з разовим маслом і ежеутренне освіжати шкіру.


Масло чайного дерева для обличчя


масло чайного дерева фото

Олія чайного дерева – ще один «австралійський еліксир» здоров'я і краси шкіри. Його склад багатий органічними сполуками, що робить олію виключно корисним для всього організму.

Ефір чайного дерева можна використовувати сам по собі. А ще, це одне з небагатьох масел, яке майже не має протипоказань.

Застосування
Масло чайного дерева для особи застосовується для лікування прищів і застійних плям. Їм можна збагачувати крем, робити глиняні маски.

Чисто масло наноситься локально на місця запалення та/або плями. Якщо шкіра досить чутливе, масло чайного дерева для особи варто наносити в суміші з маслом мануки і кануки.


Масло ши для обличчя

Масло ши для особи, також відоме як масло каріте – густе масло, яке створене для глибокого зволоження і живлення шкіри.

Застосовувати його можна як чисте, так і збагачуючи їм косметичні засоби. Популярно масло ши для догляду за сухими ділянками шкіри і за губами.


Масло шипшини для обличчя


масло шиповника для лица фото

Масло шипшини для обличчя – це ще один ефективний зволожувач для шкіри. А головне, масло шипшини позбавляє від стресу, тому шкіра стає сяючою і здоровою.

Масло шипшини попереджає старіння, позбавляє від рубців і плям.

Застосовувати це масло можна окремо, і змішуючи з різними ефірами і готової косметикою.

Як бачите, масла для краси – хоч відбавляй. Просто вибирайте і насолоджуйтеся правильним ефективним доглядом за обличчям.

Це просто, доступно і дуже результативно!


Масло макадамії: виробництво, властивості і користь, відео

Рекламний блок

Рекомендуємо до перегляду
Додати коментар
загрузка...